İçeriğe geç

Kınalı Adaya Hangi Vapur Gider

Kınalı Adaya vapur nereden kalkıyor?

Adaya Kabataş, Kadıköy ve Bostancı iskelelerinden feribotlar kalkmaktadır. Yaz aylarında Kabataş ve Bostancı’dan deniz otobüsleri bulunmaktadır. Kınalıada feribotla 25-30 dakika uzaklıkta olup İstanbul’a en yakın adadır.

Adaya giden vapurlar nereden kalkıyor?

Bostancı, Beşiktaş, Kabataş, Eminönü ve Yeniköy’den kalkan Mavi Marmara feribotları da adalara ulaşım imkanı sunuyor.

Adalar vapuru hangi iskeleden kalkıyor?

KABATAŞ – ADALAR vapur hattının ilk durağı Kabataş, son durağı ise Bostancı’dır. KABATAŞ – ADALAR (Kabataş→Bostancı) her gün açıktır. Ek bilgi: KABATAŞ – ADALAR hattında 7 istasyon bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 126 dakikadır.

Kınalıada neyle gidilir?

Kınalıada’ya Bostancı, Kadıköy, Kabataş, Karaköy ve Eminönü’nden kalkan tekneler ve feribotlarla ulaşabilirsiniz. Motorbot ve feribot seferlerinin sıklığı yaz ve kış arasında, hafta içi ve hafta sonu değişmektedir.

Kınalıada Büyükada arası kaç dakika?

Ücreti feribottan pahalı ama deniz otobüsünden ucuz. Heybeliada, Büyükada, Burgazada ve Kınalıada’ya gitmek yaklaşık 1 saat sürüyor. Oturup rahatça yürüyebileceğiniz bir yer bulabilirsiniz.

Beylikdüzünden adalara nasıl gidilir?

İstanbul’da Beylikdüzü’nden Adalar’a otobüs ve feribotla gitmek için iki otobüs hattı ve bir vapur hattını kullanmanız gerekir: Emlakbank Konutları – Avcılar Yönü durağından Pazartekke – Aksaray Yönü durağına 145T numaralı otobüs hattına binin.

Yenikapı’dan adalara vapur var mı?

İDO, Kabataş ve Yenikapı iskelelerinden Adalar seferlerinin 1 Temmuz’da başladığını duyurdu. 5 Eylül’e kadar İDO Yenikapı ve İDO Kabataş iskelelerinden Kınalıada, Heybeliada, Burgazada ve Büyükada’ya avantajlı seferler düzenlenecek.

Büyükçekmece’den adalara vapur var mı?

Büyükçekmece’den Büyükada’ya nasıl gidilir? Kartal’dan olduğu gibi Büyükçekmece’den de Büyükada feribot seferleri 2017 yılından itibaren düzenlenmektedir.

Adalara Akbille Gidilir mi?

Büyükada Vapur Seferleri’ne İstanbulkart ile seyahat edebilirsiniz. İstanbulkart’ı şehrin birçok noktasındaki İstanbulkart benzin istasyonlarından temin edip, doldurabilirsiniz. Tam kart basım ücreti 57,94 TL, indirimli basım ücreti ise 40,55 TL’dir.

Eminönü Kınalıada kaç saat?

Eğer Eminönü sizin için iyi bir ulaşım aracıysa Eminönü’nden Kınalıada’ya sadece 50 dakikada ulaşabilirsiniz.

Eminönü’nden adalara saat kaçta vapur var?

Eminönü Büyükada’dan ilk sefer için feribot saati 08:40’tır. Büyükada’dan dönüş ise 14:00’te başlamaktadır.

Adalara en kolay nasıl gidilir?

Adalara ulaşımın tek yolu denizdir. Adalara ulaşmak için Anadolu yakasından Bostancı, Kadıköy, Avrupa yakasından Eminönü, Kabataş ve Beşiktaş üzerinden Adalar vapurlarına binebilirsiniz.

Kınalı adaya nasıl gidilir 2024?

Bostancı ve Kadıköy İskeleleri: İstanbul Anadolu yakasındaki Bostancı ve Kadıköy İskelelerinden adalara feribot seferleri düzenlenmektedir. Prens Adaları Hattı: Prens Adaları Hattı’nın özellikle Kabataş’tan kalkan feribotları Büyükada, Heybeliada, Burgazada ve Kınalıada’ya ulaşım sağlamaktadır.

Kınalı adanın neyi meşhur?

Kınalıada’nın Tarihi Yerleri: Adanın tek camisi olması ve hem kendine özgü mimari yapısı hem de ibadet amacı nedeniyle oldukça ilgi görmektedir. Sirakyan İkiz Evleri de Kınalıada’nın tarihi değerlerinden biridir.

Kınalıada deniz temiz mi?

Denizi temiz, güzel ve sığ olduğu için sıkça tercih edilen bir plajdır. Ulaşım için Kınalıada İskelesi’nden servis hizmeti vardır, elektrikli taksi veya otobüs de kullanılabilir. Kınalıada feribot iskelesinin hemen yanında sağda ve solda bulunan İskele Plajı, Kınalıada’nın en çok tercih edilen plajlarından biridir.

Büyükada vapur seferleri nerede?

Avrupa yakasında yaşıyorsanız Eminönü, Kabataş ve Karaköy iskelelerinden kalkan Büyükada feribot seferleri ile adaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Anadolu yakasında Büyükada feribot seferleri Avcılar, Maltepe, Kartal, Bostancı ve Kadıköy gibi iskelelerden kalkmaktadır.

İstanbul Adalar turu nereden kalkıyor?

Bostancı, Kadıköy, Kabataş, Beşiktaş ve Eminönü’nden kalkan vapurlarla sadece 1 saat uzaklıktaki adalara muhteşem bir mavi yolculukla bambaşka bir İstanbul’a hazır olun!

Üsküdar’dan hangi adaya gidilir?

Büyükada vapurunun nereden kalktığını merak edenler; İstanbul Avrupa yakasında Kabataş, Eminönü ve Beşiktaş’tan; Anadolu yakasında ise Bostancı, Kadıköy, Üsküdar ve Kartal’dan Büyükada’ya ulaşabilirsiniz. Adalara vapur seferleri hafta içi ve resmi tatillerde değişiklik göstermektedir.

Kınalı adaya motorla gidilir mi?

Adalar Belediyesi’ne bağlı Kınalıada Çarşısı’nda motorlu taşıt kullanımı yasak olmasına rağmen, Kınalıada Çarşısı’nda onlarca motorlu taşıt dolaşıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir